Ny spolanläggning erbjuder stora möjligheter för kunderna


För den helautomatiska presslinjen med 4 pressar och 5 robotar har CK Deep Drawing ändrat  coil system till ett större och bättre. Det är nu möjligt att arbeta i spolar på upp till 8 ton, jämfört med tidigare 5, och i tjocklekar på upp till 6 mm. Det innebär ökad kapacitet och fler möjligheter för kunderna.

 

CK deepdrawing coil plant ny Effektivitet och flexibilitet

Presslinjen producerar många olika produkter och spolbytena går snabbare med den nya anläggningen. Detta resulterar i besparingar som gynnar kunderna. Samtidigt har anläggningen längre drifttid, kortare stilleståndstid och mindre underhåll. Det finns bättre ergonomi för föraren, och kontrollen med touchfunktioner är användarvänlig.

Direktör på CK Deep Drawing, Peter Møller, säger: “Vi kommer att ha möjlighet att vinna fler beställningar med det nya spolsystemet, som både kan bearbeta ett större arbetsområde och är mer effektivt. Vi valde just den här anläggningen eftersom matningssystemet för den helautomatiska spolanläggningen med 2 presslinjer och 4 robotar, som vi installerade 2019, också kommer från den leverantören och därför fungerar det bra tillsammans.”

Det nya spolsystemet kan räta från 0,7 till 6 mm stål i en bredd av 1 250 mm. Det tidigare systemet kunde bara korrigera upp till 3 mm. Alla inställningar dvs. materialtjocklekar, bredd och höjd på matare, plattång och rulle är försedda med servomotorer. Detta innebär att när maskinprogrammet tas fram ställs anläggningen in automatiskt, vilket gör produktionen effektiv.

 

CK Deep Drawing som totalleverantör

CK Deep Drawing kan fungera som totalleverantör genom hela produktionsprocessen, från rådgivning till fastställande av förädlingsprocessen till leverans. Därefter kan CK Deep Drawing lagerföra produkterna så att kunderna kan rita på dem när de behöver dem.

Skriv till oss

+45 7627 3232