Varför välja CK Deep Drawing?

Optimera din värdekedja i ett professionellt samarbete. Vi söker alltid bästa praxis till förmån för våra kunder.

Metallbearbetning med glöd

När ni går in i ett projektsamarbete med CK Deep Drawing får du en samarbetspartner som kan erbjuda ett brett utbud av processer för metallbearbetning. Hos oss går nästan allt att göra. Du får också en kompetent och samarbetsvillig leverantör som ni kan lita på.

Vi har byggt upp en stor och gedigen erfarenhet av mångsidiga och utmanande metallbearbetningsuppgifter och ser ständigt till att förbättra vår yrkeskompetens. Vi utökar kontinuerligt vår produktionsutrustning så att vi kan behålla vår ledning före konkurrenterna. Det är viktigt för oss att möta våra kunder – som vi ser som våra partners – med glöd, entusiasm och ärlighet. Vi lovar inget vi inte kan hålla.

Flexibilitet och kvalitet

Flexibilitet och samarbete är våra hörnstenar. Vi letar alltid efter bästa praxis. Våra medarbetare är erfarna och några av de bästa i branschen. Därför vet vi också att vi erbjuder de mest optimala lösningarna.

Vi deltar gärna från begynnelsen av utvecklingsstadiet till att producera, levererar produkter enligt era kommersiella ritningsunderlag i rätt kvalitet och rätt tid. Detta för att uppnå bästa processen och lägsta totalkostnad.

Detaljerad kunskap om material

För att kunna ge dig den bästa lösningen behöver vi detaljerad kunskap om olika materials möjligheter och begränsningar under bearbetning och formning. Vi testar och forskar mycket kring materialen, så vi har rätt beslutsunderlag från början. Vi arbetar med många olika materialtjocklekar inom aluminium, stål, rostfritt stål och järn och vet hur de varierar inom en designram. Vi vet också hur man tillför värde till din produktion.

Skriv till oss

+45 7627 3232