Laserskärning

Kvalitetslaserskärning av metallarbetsstycken i 2D och 3D. Vi arbetar kontinuerligt med materialoptimering vilket ger dig ett attraktivt pris. Laserskärning i små och stora seriestorlekar och komplexa utföranden.

Laserskärning

CK Deep Drawing är kraftfulla för exakt kvalitetslaserskärning av metallarbetsstycken. Vi arbetar kontinuerligt med materialoptimering och på så sätt säkerställer vi att du får bästa pris och process. Vi utför laserskärning i metall, aluminium, stål och rostfritt stål i både små och stora seriestorlekar och ofta i komplexa utföranden. Materialtjockleken är 0,5 mm till 10 mm med en maximal plåtstorlek på 1500 x 3000 mm.

Vi utför 2d laserskärning och kan som något unikt erbjuda både laserskärning av plåtar och formning av plåtarna i djupdragning i efterhand. Därmed kan vi tillhandahålla hela bearbetningsprocessen.

Inom 3d laserskärning kan vi skära tredimensionellt till rör. Vi kan skära slits i rör för stolsben så att de kan böjas 45o- och 90o utan deformation. Så vi kan bearbeta det mesta i metall, stål, rostfritt stål, aluminium mm. och erbjuder ämnesoptimering av hög kvalitet.

Äntligen ta tag i oss.

Skriv till oss

+45 7627 3232