Medarbetarintervjuer

CK Deep Drawing har hög medarbetarnöjdhet. Träffa några av våra medarbetare här.

Søren blev ansat i 1989 som fejedreng. Sidenhen blev han SID’er, opstiller, værkfører og nu produktionsleder. Søren har det store overblik, knowhow og sans for at få ting til at ske. “Jeg forsøger at videregive min store interesse og motivation til vore medarbejdere ved selv at være et godt eksempel”, siger Søren Holmfeld.

Søren Holmfeld

Produktionschef

sh@ckdeepdrawing.dk
Tlf. +45 7627 3232 | Mobil +45 2566 2241

CK Djuprigning har själ

Søren Holmfeld började som sopare i CK Deep Drawing 1989. Efter ett antal år i produktion blev han ansvarig för kvällsskiftet 1999, och 2005 blev han produktionschef en befattning som han trivs med. Mer än 30 års anställning är sällsynt i näringslivet, men på CK Deep Drawing har många anställda som har varit länge på företaget.

“En av de saker jag verkligen gillar med CK Deep Drawing är att företaget har en själ. Vi är ett familjeägt företag och det ger enligt mig en annan drivkraft och själ, vilket jag verkligen gillar. Vårt samarbete är riktigt bra – vi använder varandras spetskompetenser, och det ger en optimal grund för att utveckla bra lösningar för kunderna”, säger Søren.

och Søren fortsätter:

“Det som motiverar mig mycket är att arbeta med utvecklingsprojekt. Köpa och installera nya maskiner och optimera processer i produktionen och det har jag goda möjligheter till. CK Deep Drawing är det mest automatiserade företaget i Danmark inom metallbearbetning. För år sedan var det många fler anställda, men den höga automatiseringsgraden har gjort att vi är mycket färre idag, och det har gett oss ett försprång på marknaden, vilket jag är glad att få vara en del av.”

Jesper Drachmann, som er konstruktør og projektleder, blev ansat første gang i CK Deep Drawing i 2001 og efter et kort exit hos en underleverandør vendte han tilbage i 2010.

Jesper Drachmann

Designer & projektledare

jd@ckdeepdrawing.dk
Tlf. +45 7627 3232 | Mobil +45 4123 5176

Frihet med ansvar

Jesper Drachmann, som är formgivare och projektledare, anställdes först av CK Deep Drawing 2001 – 2007 och efter en kort exit hos en underleverantör kom han tillbaka 2010.

”Vi har frihet under ansvar, och det finns gott om humor i vardagen och en bra social ton. Jag gillar det. Samtidigt är CK Deep Drawing förmodligen ett av de mest högteknologiska produktionsbolagen i branschen, och det är spännande. Överallt är det rent och snyggt här och det finns inga manuella hantering i produktion. Vi har robotarna för det. Samtidigt är vi väldigt duktiga på att samarbeta kring uppgifter.Vi diskuterar mycket med varandra, eftersom det är en gemensam uppgift att få igång produktionen. Alla är lika viktiga, och det ger en speciell anda.”

och Jesper fortsätter:

“Samtidigt är arbetet verkligen intressant. Jag är med från första början där vi diskuterar lösningar med kunden. Därefter mognar vi ämnet och konstruktion av verktygen påbörjas. Sedan testar vi verktyget och så fort vi har en färdig och testad produkt kör vi ut till kunden och lämnar över den personligen. Det är en stor tillfredsställelse att få vara delaktig i hela processen, som även inkluderar beräkningen av produkterna.”

Dennis Sørensen anställdes som industrioperatör på CK Deep Drawing 2014. Han är nöjd med sitt arbete och värdesätter medinflytande och att bli sedd som anställd.

Dennis Sørensen

Industrioperatör

Ömsesidig påverkan och gott arbetsklimat

Dennis Sørensen anställdes som industrioperatör på CK Deep Drawing 2014. Han är nöjd med sitt arbete och värdesätter medinflytande och att bli sedd som anställd.

”Jag jobbar med många olika saker på CK Deep Drawing – både tvättning av industriella blandskålar, packning av produkter, kvalitetssäkring och så hjälper jag mina kollegor om det brinner någonstans. Jag gillar att det är så varierat. Det är en god stämning mellan kontorspersonalen och folket i produktionen. Vi samarbetar bra och har du problem med en maskin eller annat så löser vi det snabbt så att vi inte slösar onödig tid. Jag gillar det.”

och Dennis fortsätter:

“Jag tycker att produktionen på CK Deep Drawing är spännande eftersom den är mycket automatiserad. Det ger en del andra arbetsuppgifter och mindre manuellt arbete. Jag tycker om det. Socialt har vi det bra. Om någon har födelsedag eller årsdag är vi alla med och firar det. På det hela taget syns man mer i vardagen, och det är skönt. Jag går glad till jobbet och återvänder glad hem.”

110 års erfarenhet av metallbearbetning

Sedan 1910 har CK Deep Drawing varit en stabil, trovärdig och kvalitetsmedveten partner för dansk och utländsk industri. Idag är maskinparken stor och modern, matchar den globala marknaden och ger en “state of the art” prestanda inom avancerad plåtbearbetning och efterbehandling.

Skriv till oss

+45 7627 3232