CK Deep Drawing arbetar med metallbearbetning och design

Sedan 1910 har vi byggt upp erfarenhet i ett värdeskapande samarbete med våra kunder.

Vår kunskap – din fördel

Sedan 1910 har CK Deep Drawing varit en stabil, trovärdig och kvalitetsmedveten partner för den danska och utländska industrin. Vår maskinpark är bred och har den senaste robottekniken. Vi matchar den globala marknaden och tillhandahåller en “state of the art” prestanda inom avancerad plåtbearbetning och efterbehandling.

Genom ett samarbete med oss får du en konkurrenskraftig produktion, där besparingar mer är regel än undantag. Vår produktion av produkter och delprodukter till industrin är omfattande kunder inom segment som och omfattar bl.a dränkbara pumpar, ventilationsdelar, produkter för tågindustrin, agroprodukter, motorkomponenter, köksredskap för storkök, fönsterelement, golvvärmeplattor, vattenfilter, dammsugarkomponenter, lamparmaturer, tryckkärl och mycket mer. Slutligen, kontakta oss om vi behöver diskutera lösningar se kontaktuppgifterna på kontaktsidan.

Våra huvudsakliga kompetenser är djupdragning, pressning, laserskärning, valsning och robotsvetsning, men vi utför även andra uppgifter som bearbetning, verktygskonstruktion, polering och montering. Vi gör 3D-simuleringar som är ett oumbärligt komplement till den omfattande praktiska erfarenhet vi byggt upp i företaget under decennier och vi erbjuder lageravtal så att du kan dra på dina produkter när du behöver dem.

Skriv till oss

+45 7627 3232