Profil

CK Deep Drawing – Stor och modern maskinpark, ‘state of the art’-prestanda inom avancerad plåtbearbetning och efterbearbetning. Hög grad av automatisering, rätt kvalitet och leveranspålitlighed.

Solid och kvalitetsbeprövad

Sedan 1910 har CK Deep Drawing varit en stabil, trovärdig och kvalitetsmedveten partner för den internationella och danska industrin. 2004 etablerade vi oss i Vietnam, som nu är en del av företaget. Vi arbetar med metallbearbetning bestående av följande tilverkningsmetoder djupdragning, pressning, stansning, laserskärning, valsning och robotsvetsning, som våra huvudområden, och vi har en stor och modern maskinpark, som ger en “state of the art” prestanda inom avancerad plåtbearbetning och efterbearbetning.

Självklart är det vårt ansvar att säkerställa att våra kunder får den mest ändamålsenliga och innovativa produktionen. Det är så vi gör framsteg. Vi är mycket medvetna om att det aldrig är nyttigt att vila på lagrarna och göra “som vi brukar”.

“Vi ser våra kunder och leverantörer som partners” – säger direktör Peter Møller.

Broschyr: CK Deep Drawing

Jämställdhet med engagemang

Bara med ett välfungerande team kan det gå upp i en högre enhet. Därför arbetar vi med jämställdhet och medarbetarutveckling. Vårt stabila team arbetar engagerat och lösningsorienterat i förhållande till den enskilda kunden. Alla kunder har en personlig kontaktperson hos oss som kan de enskilda produkterna i detalj.

Hållbarhet är viktigt för oss. Vi har stort fokus på balansen mellan hållbarhet och effektivitet och lyckligtvis går de två sakerna ganska bra hand i hand när produktionen planeras förnuftigt.

Våra värderingar

Vi arbetar med stor omsorg, engagemang och ständig vilja att lära oss för att säkerställa våra kunder de bästa lösningarna. Minsta möjliga miljöpåverkan, och det goda samarbetet är en tydlig och kompetent dialog mellan oss och kunden genom hela processen är viktig. Vi ser våra kunder och leverantörer som partners och vi löser uppgifterna tillsammans.

Vi har alltid betonat långsiktiga relationer som bygger på ömsesidigt förtroende och ansvar och har kunder som följt oss i många år.

Skriv till oss

+45 7627 3232