25-årsjubileum på CK Deep Drawing


Vi är mycket glada över att kunna fira produktionsplanerare & logistikchef, Ulrich Søndergaards 25-årsjubileum den 7 september 2023.

Ulrich började som produktionsanställd på CK Deep Drawing 1998. Han gick i sin farfars fotspår, som många år tidigare också varit anställd på CK Deep Drawing i 25 år. 2007 blev Ulrich ansvarig för produktionsplanering och 2010 för lager och logistik. Ulrich har varit en stor del av företagets utveckling i 25 år. Han har stor kunskap om de produkter som CK Deep Drawing tillverkar och har stor passion för kunder, leverantörer, produkter och tjänster. Ulrich är en bra kollega och alltid supermotiverad med en humor som smittar.

Ulrich berättar att det faktum att han erbjöds jobbet som produktionsplanerare med de många nya spännande uppgifter som följde med har varit en stor anledning till de många åren på CK Deep Drawing. Som han säger: “CK Deep Drawing är en bra arbetsplats med bra kollegor, så om de kan stå ut med mig annars så stannar jag tills jag går i pension.”

CK Deep Drawing har många anställda med lång tjänstgöringstid och det är en stor styrka som värderas högt.

Skriv till oss

+45 7627 3232